Коли вбивав Дарину, грав на комп’ютері: що відомо про підозрюваного у вбивстві 11-річної дівчинки (фото/відео)



22-річний Микола, житель села Іванівка Одеської області, якого підозрюють у вбивстві 11-річної Даринки Лук’яненко, буквально “жив у телефоні”, був відлюдником, а слідчим розповів, що в момент убивства грав на комп’ютері.

- джерело.

Його батьки – підприємці, торгують на місцевому ринку поряд із точкою мами Даші, пише “Крапка”.

Мама хлопця брала активну участь у пошуках. Була однією з головних активісток, які шукали Дашу. Батьки нібито до останнього не вірили, що їх син міг убити.

В їхньому будинку ще до виявлення тіла проводили кілька обшуків, вони не перешкоджали. Батьки стверджували, що тоді, коли зникла Даринка, їх син приймав душ, а потім грав у комп’ютерні ігри і дивився фільм у навушниках.

Місцеві жителі розповіли, що хлопець і справді захоплювався комп’ютером, жив як відлюдник, фактично не виходив із дому. У день зникнення Даринки він допомагав батькам на ринку. Також він іноді допомагав як вантажник батькам Даринки. Але на дівчинку, якщо вони випадково зустрічалися, не звертав жодної уваги.

“Більше цікавився своїм телефоном”, – кажуть люди.

Примітно, що хлопець добровільно пройшов перевірку на детекторі брехні, але провалив її. Втім, мама хлопця це пояснювала тим, що син довгий час перебував у депресії.

На вигляд він звичайний хлопець, середнього зросту і статури. Кілька років ніде не працював. Остання робота – сезонна.

Ніхто в Іванівці до останнього не міг повірити в такий поворот. Батьки Миколи при цьому поскаржилися, що весь час поліцейські цілодобово є біля їхнього будинку. Найімовірніше, це робилося, щоб не дати переховати тіло.


Читайте також:


Залишити коментар: