Шефкухар Євген Клопотенко поділився зі своїми підписниками рецептом смачних смажених кабачкових оладок.
Пише - джерело.Приготувати їх дуже просто і займає це лічені хвилини. На щастя кабачки в літній сезон знайти не складно. Клопотенко пропонує додати до кабачків трохи сушеного кропу та гарантує, що це буде дуже смачно.
“Пропорції: 1 кабачок, 1 яйце, столова ложка сметани, 3-4 столові ложки борошна. Сушений кріп – скільки ваша душа бажає, але у межах розумного.Потім можете піти далі і прокачувати смак кабачкових чим хочете: м’ята, часник, сир, гриби, кукурудза. Це та база, де всі ваші ігри мають сенс, бо кабачки більше відповідають по структурі і підлаштовуються під інші продукти. Смажити треба в розігрітій олії десь по 1-2 хвилині з кожного боку”, – пишет шефкухар.