Його сьогодні не стало: чоловік, що відзначав свій ювілей жартома застрелив школяра



Під Волновахою сталася трагедія. П’яний житель одного з сіл відзначав день народження, а потім в неадекватному стані після застілля вирішив пополювати. Про це повідомляє видання Donbass.live.

- джерело.

Він сів в автомобіль в якості пасажира і прямо в районі населеного пункту зробив з вікна машини кілька пострілів. Відбувалося це о 21:30, стріляв п’яний пасажир у темряву. Просто, як він пізніше пояснить свій вчинок правоохоронцям, захотів похуліганити.

За збігом обставин кулі потрапили в підлітка, учня десятого класу місцевої школи. Хлопець гуляв з хлопцями недалеко від місця події. Поранення було серйозним і потерпілого підлітка доставили в реанімацію.

Як з’ясувалося, підозрюваний після пострілів вийшов з машини, щоб подивитися, чи не було навколо сторонніх людей. У цей момент його затримали поліцейські. Гладкоствольну рушницю було вилучено, на місці злочину виявлено дві гільзи.

27 грудня, стало відомо про те, що 15-річний підліток помер від ран в лікарні Маріуполя, куди його перевезли в тяжкому стані з центральної лікарні Волновахи. У хлопця був пошкоджений хребет і роздроблені кістки тазу. Стан був вкрай важким, і лікарі не змогли його стабілізувати, хоча боролися за його життя два тижні.


Читайте також:


Залишити коментар: