Іванофранківські освітяни налагоджують співпрацю з колегами з Берегово



Працівники освіти міста Івано-Франківська та учні шкіл обласного центру відвідали місто Берегово, що на Закарпатті.

- джерело.

За інформацією Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, візит освітянської делегації відбувався з 24 по 26 вересня на запрошення Берегівського міського голови Золтана Баб’яка та став відповіддю на приїзд до Івано-Франківська делегації з Закарпаття, повідомляє Фіртка.

Нагадаємо, віднедавна Івано-Франківськ та Берегово є містами-партнерами.

Іванофранківська делегація на чолі з директором Департаменту освіти та науки міської ради Ігорем Максимчуком у супроводі секретаря Берегівської міської ради Людмили Токар, заступниці Берегівської міського голови Надії Ловги, а також начальниці управління освіти та культури Берегівської міської ради Едіти Баб’як оглянули освітні заклади міста Берегово, ознайомились з місцевими пам’ятками культури та традиціями.

Крім того, взяли участь у роботі круглого столу, який відбувся за участю Берегівського міського голови Золтана Баб’яка та Генерального консула Угорщини у місті Берегово Йожефа Бачкаі. Під час засідання обговорили напрямки співпраці між освітянами двох міст, можливості щодо реалізації спільних проєктів у сфері освіти, культури, енергозбереження та охорони довкілля.

В ході візиту також уклали низку партнерських угод.


Читайте також:


Залишити коментар: