Італієць з ревнощів вбив 30-річну Анастасію Шакурову і її друга-неаполітанця



Від хлороформу, купленого в інтернеті, до незграбної спроби позбутися від трупів. Професор Стефано Перале місяцями обмірковував план вбивства дівчини, яку він все ще любив, і її нового партнера.

- джерело.

Ймовірно, перетворення викладача англійської мови в безжального вбивцю почалося саме вранці в аеропорту Марко Поло у Венеції, куди Стефано Перале попрямував з букетом квітів в руці, щоб зустріти красуню Анастасію Шакурову. На календарі було 28 жовтня, і він все ще шалено любив свою колишню студентку з Росії. Але того ранку Стефано зрозумів, що її серце належить іншому. Молодий Бьяджо Буономо, аерокосмічний інженер, на 20 років молодший Перале, куди більше підходить в партнери прекрасній росіянці, того ранку теж чекав її в аеропорту. Вони підійшли один до одного, обмінюючись ніжними обіймами, і професор зрозумів, що все втрачено.

Адвокати Пераля стверджували, що в цей момент в його мозку спрацював «перемикач», і підзахисний поступово почав втрачати контроль над собою, поки через кілька місяців він не перетворився на безжального вбивцю. Все вищесказане не було прийнято суддями, і, отже, не полегшило його ситуацію, але, звичайно, стало відправною точкою при спробі відновити “анатомію” цього подвійного злочину. У той нещасливий день професор з’являється в аеропорту з букетом квітів і запрошує Настю на вечерю. Вона відхиляє запрошення і йде з тим хлопцем, якого Пераля бачить в перший раз. Вона відхиляє запрошення і йде з тим хлопцем, якого Перале бачить в перший раз. Він відразу розуміє, що він більше, ніж друг. Потім вбивця скаже слідчим, що з цього дня він почав страждати від безсоння і проблем з серцем.

Все сталося в ніч з 17 на 18 червня в квартирі професора на Віа Абруццо в Кіріньяно, в провінції Венеція. У ті дні його колишня учениця знаходиться в Венеції. Він запрошує її на вечерю знову. І коли дівчина каже йому, що її новий хлопець тут, він запрошує їх обох. За даними слідства, пастка вже була готова. Вдома у Перале троє починають розмовляти як хороші друзі. Але викладач вже все спланував. У келихи з аперитивом Перале наливає величезну дозу снодійного (Stilnox). Запрошені швидко засинають, і в цей момент Настя виявляється цілком у владі чудовиська, який до цього дня був просто учителем.

Згідно з реконструкцією слідчих, Стефано Перале згвалтував Анастасію, беззахисну і в несвідомому стані. Перале також використовував ганчірку, просочену хлороформом, яку сильно притискав до обличчя молодої росіянки, все це вчитель знімав камерою, вміщеній в кімнату. Момент смерті дівчини не ясний, можливо, вона вже померла, коли він ґвалтував її. Однак причина смерті безсумнівна: Анастасія померла від задухи, коли вбивця сильно притиснув ганчірку до рота і носа жертви, не даючи їй дихати. Вмить Перале вбив двох: було встановлено, що Анастасія була на п’ятому місяці вагітності і чекала хлопчика.

Аналізуючи комп’ютер професора, було виявлено, що він купив кілька упаковок хлороформу в Інтернеті. І зробив це всього через кілька тижнів після 28 жовтня, дня прибуття дівчини в аеропорт Марко Поло.

Ніяких докорів сумління чи усвідомлення після того, як Анастасія померла на його руках, не було. Стефано Перале намагається вбити Буономо, вдавшись до тієї ж техніки, яка використовувалася для вбивства Анастасії. Але Буономо намагається звільнитися від захоплення Перале, який в цей момент бере металеву трубу і вдаряє хлопця по голові. Чотири, п’ять ударів в голову з жахливою жорстокістю.

Після подвійного злочину професор також робить спробу приховати тіла. Він завантажує труп Буономо в багажник авто убитої пари і повертається в будинок за тілом Анастасії, але тут настає психологічний зрив. Перале сідає біля вбитої і дзвонить в поліцію, повідомляючи, що в його будинку лежать два трупи і що він – вбивця.


Читайте також:


Залишити коментар: