Італійці обурилися вибором фіналісток національного конкурсу краси



В Італії зараз проходить 80-й за рахунком національний конкурс краси «Міс Італія». У його фінал вийшли 80 представниць різних регіонів Італії, серед них зо три не італійки: дівчата родом з України, Марокко і Шрі-Ланки.

- джерело.

“Головний удар” прийняла на себе остання з них, двадцятирічна Севмі Тарук Фернандо. «Ти не уявляєш канони італійської краси і не заслуговуєш участі в міс Італія». Так говориться в численних посланнях, адресованих фіналістці, яка народилася в Падуї і проживає в Вілланова-ді-кампозамп’єро. Сім’я Севмі родом зі Шрі-Ланки, її батько переїхав до Італії близько 30 років тому, а пізніше до нього приєдналася його дружина.

Дівчина народилася в Італії, але багато хто вважає, що вона не має право бути представницею свого регіону.

«На жаль, в Італії все ще існує багато забобонів, багато людей не вважають мене італійкою, тільки тому, що у мене темна шкіра. Якби я була дочкою німців і народилася в Італії, я переконана, що така дискримінація ніколи б не народилася », – сказала міс виданню Corriere.

Батьки підтримують дочку, і повідомлення підбадьорення в її адресу також прийшли від міс Італії 1996 року Денні Мендес родом з Домінікани. У той час її кандидатура теж була предметом гарячих суперечок.

Українка, яка потрапила до фіналу, Ірина Николи (52 номер), зараз живе на озері Комо. Вона вчиться в університеті в Швейцарії і мріє працювати в області моди і телебачення. Пропонуємо за неї вболівати!

 


Читайте також:


Залишити коментар: