Історія зі зникненням жінки з дитиною в Карпатах отримала несподіваний фінал



Несподівано завершилася історія з зникненням в Карпатах сім’ї з Хмельницької області. На розшук матері і дочки були спрямовані пoліцейські підрозділи двох регіонів. У підсумку жінку з дитиною знайшли в Хмельницькому – в Карпати, як виявилося, сім’я не їздила, пишуть “Факти”.

- джерело.

У розшук мати і дочка були оголошені після того, як в пoліцію прийшла мешканка Ярмолинецького району Хмельницької області.

За словами жінки, її дочка і внучка-першокласниця не виходили на зв’язок з 9 січня і приблизно поїхали відпочивати на гірський курорт Яремче.

За підсумками розслідування з’ясувалося, що «зниклі» мати і дочка в Яремче їхати і не збиралися – літню родичку навмисне дезінформували.

Після сімейної сварки мати взяла дитину і пішла до Хмельницького, де жила в готелі, не відповідаючи на телефонні дзвінки. Там жінку і виявили оперативники пoліції.

Нагадаємо, проблеми туристів, які заблукали на лижних курортах зараз приділяється підвищена увага з боку рятувальників і пoліції, оскільки в горах залишається високим ризик сходження лавин.

Опубліковано січень 2019 року


Читайте також:


Залишити коментар: