Інтим-скандал розгорівся в українській школі: “Ніякої моралі, це просто кінець”



Голосний скандал розгорівся в одній з українських шкіл

- джерело.

Міносвіти України рекомендувало до вивчення для учнів 11-го класу підручник сучасної української літератури, в якому без цензури описані гомосексуальні зв’язки.

Сцену гомосексуальних відносин в уривку, який вивчають на уроках української літератури, “рознесли” користувачі соцмереж. Батьки, м’яко кажучи, шоковані, пише Знай.

Фото тексту розмістили в соцмережах. Поширив його житель Тернополя Юрій Притика.

«Благаю, друзі, прочитайте текст і зробіть висновок про реформу освіти. Фото з підручника “Українська література” за 11 клас. Автор “бісобестселеру” Таня Малярчук “», – підписав фото чоловік.

Більшість користувачів обурила така література для підлітків.

«М’яко кажучи … Я офігела», «Ніякої моралі, противно читати!», «До чого світ котиться !!! ???», «Це просто кінець …. Школи …», «Не знаю. … Таке не для школи, для шкільних підручників це вульгарно. Романи собі читати дома це так, але в шкільному підручнику ….. », – пишуть ошелешені користувачі.

Але знайшлися і ті, які не знайшли в тексті нічого крамольного.

«Коменти в основному молодих людей …. Шо ви охаєте і ахаєте? Дітям треба розповідати, що в світі робиться, а не чекати на літературу в 11 класі. Опомніться !!! Епоха пройшла, де сексу не було ….»,«Нічого страшного не бачу »,« Література – відображення життя. Школа – НЕ ізолятор. Діти в 11 класі здатні мислити і аналізувати»,«Можна подумати до 11 класу діти не знають про гомосексуалістів»,«Не в тому річ, що рекомендують прочитати, а як педагог обробить цей твір з учнями …. і тут кілька сценаріїв» .


Читайте також:


Залишити коментар: