“Ікона російського імператора”: прикарпатець розповів, чому відмовився відвідувати церкву (фотофакт)



До редакції Версій звернулася обурений вірянин, який розповів деякі подробиці того, що ж насправді відбувалось в одному з прикарпатських Храмів УПЦ МП.

- джерело.

Чоловік розповів, що перестав відвідувати богослужіння в Українській православній церкві Московського патріархату в Богородчанах після того, як побачив там ікону із зображенням російського імператора Миколи ІІ.

“Коли побачив ікону із зображенням імператора в церкві, мені це вкрай несподобалось і я відмовився від відвідин храму”, – розповів Версіям очевидець, пан Микола. Як доказ, чоловік надав раніше зроблені фотографії ікони в церкві.

Нагадаємо, раніше Українська православна церква Московського патріархату в Богородчанах заявила, що представники «Правого Сектору» побили віруючих УПЦ. Як стало відомо, причиною конфлікту навколо приміщень, які перебували в користуванні Української православної церкви (Московського патріархату) у смт Богородчани Івано-Франківської області, є передання комісією Богородчанської районної ради архітектурної пам’ятки – Митрополичих палат Домініканського монастиря на вул. Шевченка – на баланс музичної школи.

На цьому конфлікт не завершився. За повідомленням місцевого видання “Слово народу” 1 лютого місцеві мешканці прийшли до будівлі з протестом, адже релігійна громада УПЦ МП досі не звільнила приміщення.


Читайте також:


Залишити коментар: