Ігри з дитиною закінчилися трагедією в Києві, «летів 8 поверхів»: подробиці НП



Батько вирішив дати можливість хлопчикові подивитися у вікно

- джерело.

У селі Петропавлівська Борщагівка на Київщині дворічна дитина випала з вікна багатоповерхового будинку і загинула. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України в регіоні.

На місці трагедії працювали слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції, експерти та працівники ювенальної превенції.

Правоохоронцям вдалося відновити хід подій. Як з’ясувалося, батько з сином піднялися на дев’ятий поверх в ліфті і спустилися по сходах вниз.

На восьмому поверсі чоловік поставив хлопчика на підвіконня, щоб той подивився у вікно, після чого дитина нахилився через незачинене вікно і впав на землю.

Медики констатували смерть 2-річного хлопчика.

В даний час вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

6 червня стало відомо, що в Києва молода дівчина загинула, випавши з 14-го поверху 25-поверхового будинку.

Виклик на лінію екстрених служб надійшов близько 4:15. Тіло жінки було виявлено на асфальті під будинком. Швидше за все, вона покінчила життя самогубством.

Коли на місце трагедії прибули лікарі, їм залишалося лише констатувати смерть. За попередньою версією правоохоронців, жінка проживала за іншою адресою. Її дізнався консьєрж, який повідомив, що загибла прийшла в квартиру до подруги, яка живе на 14-му поверсі.

Під час огляду приміщення поліція знайшла передсмертну записку і відеозвернення загиблої. Жінці було 33 роки. Тільки вчора вона відзначила свій день народження.

На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту встановлюються.


Читайте також:


Залишити коментар: