І знову українських туристів спіткала халепа: тисячі людей застрягли у аеропорту “Київ” (відео)



У столичному аеропорту “Київ” (Жуляни) з суботи, 30 червня, затримують рейси, через що туристи не можуть вирушити на відпочинок.

- джерело.

Як повідомляє телеканал “112 Україна”, станом на 12:00 неділі, 1 липня, на інформаційному табло повідомлялося про затримку семи рейсів.

Кілька тисяч туристів не можуть вилетіти, зокрема, до Анталії і в Батумі. Також затримуються рейси до Афін та Аліканте.

Причини затримок невідомі.

“Пасажири намагалися з’ясувати причини затримки одного з рейсів у авіаперевізника. Спочатку їм відповідали, що літак зламався, потім – що в компанії виникли фінансові труднощі, а потім взагалі перестали піднімати трубку”, – зазначає телеканал.

ЗМІ не озвучують назву авіакомпанії, проте, судячи з розкладу на сайті аеропрту “Київ”, більшістю рейсів, що затримуються, оперує авіакомпанія Bravo Airways, яка до цього засвітилася у скандалі з туристами в Тунісі. Лише один рейс із затримкою – до турецького міста Даламан – належить українській авіакомпанії Anda Air.

Також про причетність Bravo Airways до того, що відбувається, повідомило видання dtp.kiev.ua: “Як стверджують представники авіакомпанії, вони не отримали грошовий транш від туроператорів і їм просто немає за що заправити літак. Своєю чергою туроператор каже, що все сплачено і проблема саме в авіаперевізнику”.


Читайте також:


Залишити коментар: