Хлопці справили нужду на пам’ятник мертвим “героям Майдану” і зняли все на відео: Українці розлючені



Поліцейські в Сумах затримали молодих людей, які справляли природні потреби на пам’ятний знак Героям Майдану і знімали це на мобільний телефон, передає Корупція.Інфо

- джерело.

Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в Сумській області.

“Близько другої години ночі проїжджав по вулиці наряд патрульної поліції помітив, як двоє молодих людей в Сквері Героїв Небесної сотні справляють природні потреби на встановлений там пам’ятний знак Героям Майдану. Побачивши співробітників поліції, ті почали тікати… Хлопців затримали”, – йдеться в повідомленні.

Затриманими виявилися жителі Чернігівської області, випускники сумських навчальних закладів. Один з порушників намагався позбутися свого мобільного телефону.

“Надалі на ньому виявили запис, слідчі вже долучили до кримінального провадження. На нього правопорушники знімали “весь процес” своїх протиправних дій”, – відзначили в поліції.

Сьогодні вони дають пояснення слідчим. Їм оголошено про підозру за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом).

Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу затриманим у вигляді домашнього арешту. Їм загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.


Читайте також:


Залишити коментар: