Хлопець кликав на допомогу, а друзі сміялися: Святкування першого тижня навчання в Києві закінчились трагедією, перші подробиці



Молодого хлопця так ніхто і не почув. Борсався у холодній воді та кликав на допомогу. Але врятувати не було кому – друзі випивали та веселились на березі.

- джерело.

Надзвичайна ситуація трапилась сьогодні вночі в Києві, у районі Гідропарку, повідомляє.

Приблизно о 03:30 група студентів святкували перший навчальний тиждень на березі річки. Один відпочивальник з доброю дозою алкоголю в крові пішов купатись. Через деякий час, друзі, які залишились на березі почули крики «На допомогу», але думали, що це жарти-і ніяк реагували. На ранок 8 вересня, тіло купальника так і не знайшли.

За словами прес-секретаря ГСЧС Світлани Водолаги, подія трапилася вночі, проте зараз тіло хлопця вже дістали з води. У ГСЧС також не прокоментували питання про те, чи перебував загиблий на момент пірнання в стані алкогольного сп’яніння.

“Водолази вже дістали тіло молодої людини і передали його судмедекспертів. За словами свідків, юнак разом з друзями вночі пірнав з Венеціанського мосту. Вони також стверджують, що намагалися самостійно відшукати його. Чи був він у стані алкогольного сп’яніння – встановлює судмедекспертиза”, – повідомила прес-секретар.


Читайте також:


Залишити коментар: