Гроші не пахнуть: як заробляють на смертельних лісових пожежах в Луганській області



На Донбасі вирішили заробити і почали продавати горілий ліс

- джерело.

Масштабні лісові пожежі в Луганській області тривають з 30 вересня і вже забрали 11 життів, а для місцевих жителів стали справжнім лихом. Тим часом в мережі пишуть, що деякі «ділки» вирішили заробити на смертельних згарищах.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=358921118796081&id=100040345866990

 

Про це повідомили у групі «Право Захист» на сторінці в Facebook.

«Друзі, важка біда знову вразила Луганщину. Загинули люди, згоріли дома, згорів скарб Луганщини ліс. Внизу ви побачите 2 фото. 1-це те що залишилося від лісу, і 2-ге скільки коштує так званий горєльнік. Якщо ліси горять значить це комусь потрібно. І ми скоро побачимо хто буде вирубувати вивозити і продавати цей горєльнік. Сторонніх людей туди не пустять. Чекаємо і робимо висновки», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, за фактами пожеж у Луганській області поліція відкрила сім кримінальних проваджень.

Волонтери з благодійного фонду «Повернись живим» оприлюднили відеозапис, на якому двоє бойовиків підпалюють траву неподалік позицій українських підрозділів на Луганщині.>

Нагадаємо, на території Луганської області продовжується гасіння пожеж, які виникли 30 вересня та 1 жовтня. Найбільш складна обстановка склалася вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де до зони ураження потрапило 32 населених пункти.


Читайте також:


Залишити коментар: