Гройсман обурив українців дивним зізнанням: “Порив прища на ср*ці”



Володимир Гройсман сколихнув громадськість, зізнавшись, що залишив посаду прем’єра, аби створити власну політичну партію

- джерело.

Про це подав у відставку прем’єр-міністр написав у Twitter.

«Я вирішив далі служити державі, тому прийняв рішення, що буду брати участь в парламентських виборах. Я хочу створити політичну силу, яку очолю особисто. Вона буде називатися «Українська стратегія», – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, українців таке заява обурила.

«Від такої “служби”, вибачте, злочинами проти народу пахне….», «Сміх і гріх», «Залиште країну в спокої і сядьте в тюрму», «До Вінниці на ринок, там твоє місце, реформатор х * їв !», «Мда. А повинен сидіти. А не партії робити», «Партія Гройсмана “Порив прища на ср*ці”», – пишуть в Мережі.

Напередодні повідомлялося, що в стінах українського парламенту зареєстрований документ про відставку чинного прем’єра Володимира Гройсмана. Про це повідомила керівник прес-служби апарату Верховної Ради Ірина Кармелюк.

«Заяву Гройсмана про відставку зареєстровано у Верховній Раді 23 травня», – йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що бажання піти у відставку Гройсман озвучив ще 20 травня, але сам документ подав саме зараз.

Уточнимо, що якщо відставку Гройсмана підтримає парламент, то виконувати його обов’язки буде перший віце-прем’єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Як повідомлялося раніше, прем’єр-міністр Володимир Гройсман вирішив піти у відставку після інавгурації Володимира Зеленського, що створить президенту серйозні проблеми. Про це розповів журналіст Олександр Дубинський. Він проаналізував перспективи нового гаранта у своєму відеоблозі на YouTube.


Читайте також:


Залишити коментар: