“Гречка буквально вросла під шкіру”: Батьки жорстоко знущались над 8-річним сином



Батьки, що ставили 8-річного хлопчика колінами на гречану крупу, знайшли даний спосіб покарання в інтернеті. Процес знущань над дитиною його вітчим знімав на відео, зробивши шість записів.

Як стало відомо раніше, в Омську чоловік неодноразово ставив свого пасинка колінами на гречану крупу на тривалий час, від півгодини до дев’яти годин. Нещодавно хлопчик переніс операцію з видалення врослої в шкіру ніг гречки. За інформацією «Комсомольської правди», одного разу вітчим хлопчика вирішив, що його пасинок відбився від рук, і вирішив зайнятися його вихованням. Однак в силу того, що з вихованням дітей чоловік знайомий не був, він ознайомився з інформацією про покарання в інтернеті і запропонував кілька «потрібних» методів матері дитини на вибір.

- джерело.

«Нам видався ефективним такий спосіб: гречку насипають в пакет і покараний стає на нього колінами», – розповіла «КП» мати постраждалого хлопчика.

За словами жінки, вона перевірила такий метод покарання на собі: постояла колінами на гречці, зрозуміла, що це не боляче, і тому вирішила застосувати таке покарання до сина. Однак дитина, на відміну від матері, був змушений стояти на гречці довгі години. Так його катували за найменші провини, в тому числі за те, що після школи він приходив додому не відразу.

Пізніше стало відомо, що весь процес знущань над дитиною його вітчим знімав на відео. Так він стежив за тим, щоб хлопчик «аж ніяк не халтурив». З пристрою чоловіка було вилучено шість відеозаписів. Судячи з них, стояти на колінах годинами хлопчикові треба було рівно, спиратися на стіну руками заборонялося, а за найменше порушення вітчим бив дитину.

Про катування дитини стало відомо після того, як хлопчик втік з дому і розповів все сусідам, уточнює «П’ятий канал». Після перенесеної операції, потерпілий місяць провів у лікарні, потім його знову віддали матері, з якою він і знаходиться в даний момент. Зараз жінка знаходиться під підпискою про невиїзд, батьківських прав вона поки не позбавлена. Вітчима дитини на час слідства відправили в СІЗО. Їм загрожує до семи років в’язниці.


Читайте також:


Залишити коментар: