Горе-татусь на прогулянці з візком мало не довів немовля до переохолодження (фото)



Патрульні перепинили чоловіка, який, будучи при цьому п’яним, ледь не довів до переохолодження власну дитину. Про інцидент, який стався сьогодні, 5 березня на Київщині, повідомляє Патрульна поліція області у своєму Facebook.

- джерело.

«Екіпаж бориспільських патрульних на одній з вулиць міста зупинили 33-річного чоловіка, який, перебуваючи з ознаками явного алкогольного сп’яніння, прогулювався із новонародженою дитиною. Поліцейські помітили, що дівчинка важко дихає, кашляє та мала забитий ніс. Одразу викликали карету швидкої медичної допомоги», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що коли патрульні спитали про матір крихітної дівчинки, яку горе-татусь мало не «заморозив», той відповів, що жінка вдома. Охоронці порядку інформацію перевірили, вона не підтвердилась. Дещо пізніше поліцейські встановили, що дитина була народжена в домашніх умовах, ніде на обліку не перебуває і документів на маля у недбайливих батьків немає. Бориспільські патрульні склали на чоловіка адміністративний матеріал за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП. Про цю подію було повідомлено відділ поліції. Повідомляється, що немовля оперативно транспортували до Бориспільської центральної районної клінічної лікарні інтенсивної терапії для надання допомоги.


Читайте також:


Залишити коментар: