Горе-мати під Дніпром довела немовлят-близнюків до важкого виснаження та отруєння нітратами (відео)



У малюків також виявили запалення внутрішніх органів.

- джерело.

У Дніпропетровській області рідна мати довела двох місячних немовлят-близнюків до крайнього ступеню виснаження, годуючи їх від народження коров’ячим молоком, розведеним із водою, йдеться у сюжеті ТСН.

Малюків у важкому стані забрала карета «швидкої» зі с. Михайлівка до обласної дитячої лікарні у Дніпрі, де тепер за їхнє життя борються лікарі.

За попередніми даними, жінка годувала дітей коров’ячим молоком, розведеним водою. За місяць від народження вони втратили третину ваги. Крім виснаження і зневоднення у хлопчиків виявили ще й запалення внутрішніх органів.

“Загроза життю, звісно, залишається, у дітей важка метаболічна інтоксикація та дефіцит ваги. Взагалі це нонсенс – у ХХІ столітті годувати новонароджених коров’ячим молоком. Якою водою розбавляла мати, також незрозуміло”, – заявив завідувач відділенням інтенсивної терапії обласної дитячої лікарні Олександр Лацінський.

Своєю чергою, у поліції Дніпропетровської області відкрили карне провадження за ознаками злісного невиконання обов’язків із догляду за дитиною, всі обставини справи встановлюються.

“Повідомлення до поліції надійшло 1 жовтня з лікарні м. Дніпро, куди “швидка” доставила двох близнюків із с. Михайлівка Синельниківського району з попереднім діагнозом: білкова енергетична недостатність 1 та 2 ступеня, аліментарна залізодефіцитна анемія 3-го ступеня, орофарингіальний кандидоз, отруєння нітратами”, — уточнили правоохоронці.


Читайте також:


Залишити коментар: