Горе-батько загубив двомісячну дитину на прогулянці



Нині життю дитини нічого не загрожує.

- джерело.

У Києві горе-батько загубив двомісячну дитину на прогулянці.

Чоловік повернувся додому напідпитку і без дитини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Про зникнення немовляти до поліції повідомила бабуся.

“Сьогодні, 25 серпня, вночі на спецлінію 102 надійшов виклик від жінки про те, що її син знепритомнів на вулиці Жилянській та загубив дитину. Заявниця повідомила, що немовля має бути у візочку. Черговий зорієнтував на пошуки двомісячної дівчинки наряди патрульної поліції, ювенальних інспекторів та слідчо-оперативну групу Голосіївського управління поліції”, – йдеться у повідомленні.

Оперуповноважений Голосіївського управління поліції Сергій Радіонов розповів, що протягом двох годин правоохоронці розшукували дитину.

“Пошуки ускладнювало те, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і не міг точно сказати, де востаннє перебував з дитиною. Зрештою, на вулиці Тарасівській ми почули дитячий плач і відшукали візочок із дитиною в одному з під’їздів”, – повідомив він, додавши, що для перевірки стану здоров’я дитини поліцейські викликали лікарів.

Нині життю дитини нічого не загрожує.

За словами начальниці сектору ювенальної превенції Голосіївського управління поліції Олени Санченко, батько дівчинки місяць тому вже притягувався до адміністративної відповідальності за схоже правопорушення. Тоді він ходив п’яним із немовлям торгово-розважальним центром.

“Поліцейські спільно з працівниками Служби у справах дітей та сім’ї прийняли рішення про направлення малолітньої дівчинки до закладу охорони здоров’я. Також прийнято рішення про притягнення батьків дитини до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків”, – повідомила Олена Санченко.

Під Києвом чоловік вночі вдерся до чужого будинку та з ножем напав на сонних дітей. Зловмисник порізав 8-річного хлопчика і зламав ніс 14-річній дівчинці.


Читайте також:


Залишити коментар: