«Гнила неділя»: депутат від Ляшка знайшов астрологічне пояснення, чому інавгурацію Зеленського не можна проводити 19 травня



Як стверджує «ляшківець», в астрології цей день називається «гнилою неділею».

- джерело.

Народний депутат від «Радикальної партії» Олег Купрієнко заявив, що інавгурацію Володимира Зеленського не можна проводити 19 травня, бо цей день є не сприятливим для починання нових справ з погляду астрології.

Про це Купрієнко заявив у коментарі «112 Україна». При цьому він послався на вчення астрономію, а не астрологію.

«Особисто я проти 19 числа, можу пояснити свою позицію. Якщо дивитися на такі речі, як, коли і що починати, то я, як людина, яка вивчала астрономію (очевидно, він мав на увазі астрологію, – ред.), дуже добре знаю і маю великий життєвий досвід. 19 травня – це перший день третього тижня місяця, так звана «гнила неділя», в яку ніхто нічого доброго не починає, і взагалі нічого починати робити не можна», – пояснив Купрієнко.

Купрієнко додав, що «це не якісь забобони, це звичайні сонячно-місячно-земні зв’язки, пов’язані з гравітацією, які мають вплив на життя людей».

«Нічого страшного не станеться, якщо це буде через 7-9-10 днів у кінці травня, абсолютно, але ось це моя така особиста позиція, яку я буду відстоювати і на фракції, і, якщо буде можливість, у залі Верховної Ради», – зазначив нардеп.


Читайте також:


Залишити коментар: