Фреймут побилася з Кадеміном просто на зйомці шоу “Роман з Ольгою”: фото



Фреймут надовго запам’ятає цю екстремальну зйомку

- джерело.

Зйомка шоу з участю Ольги Фреймут і Романа Кадеміна закінчилася гучним “скандалом”. Телеведучі метали один в одного ножі та інші предмети, сипали на голову сіль, билися.

“Сварка” між ними відбулася за задумом сценаристів нового проекту “Роман з Ольгою”, в рамках якого будуть обговорюватися відносини чоловіків і жінок. Фреймут сказала, що надовго запам’ятає цю екстремальну зйомку.

“Я різко стягиваю скатертину зі столу, на якому ходить Роман. На ній – тарілки, столові прилади. Під час одного з дублів я так різко потягнула цю скатертину, що виделка полетіла мені в око! Добре, що потрапила в брову, а не нижче. Синець потім вміло маскували. Також страшно було посміхатися, коли за твоєю спиною горить шафа. Я подумки шукала аварійні виходи”

У свою чергу Кадемін заявив, що йому фізичні навантаження і багатогодинна зйомка далися простіше, ніж подолання морального бар’єру.

“Найскладнішим було метнути ніж в Ольгу. Звичайно, її фізично за столом в цей момент не було, але мені все одно треба було її уявити. І ось цей момент – кинути ніж у жінку – мене дуже напружував”

До речі, на зйомки було знищено не тільки шафу, але і справжній iPhone. В кадрі Роман гнівно витрушує в блендер вміст сумочки Ольги. Перед цією сценою зі смартфона була вийнята батарея, щоб блендеру було простіше його перемолоти.


Читайте також:


Залишити коментар: