ЕРДОГАН ЗМУСИВ ПУТІНА ЧЕКАТИ СЕБЕ У ТЕГЕРАНІ, А ПОТІМ ЩЕ Й ВИЯВИВ ДО ДИКТАТОРА “НЕДИПЛОМАТИЧНИЙ” ЖЕСТ – ВІДЕО



Раніше російський диктатор часто любив змушувати інших світових лідерів чекати на його прихід

Пише - джерело.

Візит російського кривавого диктатора володимира путіна до Ірану став причиною бурхливого обговорення політиків та звичайних громадян. І причина – не лише у темах, які він обговорював з іранськими лідерами та турецьким президентом Реджепом Ердоганом. На додаток до всього саме Ердоган двічі “поставив путіна на місце”, ніби натякаючи, що його час уже в історії. Про це пише Telegraf.

путін добре знайомий своєю любов’ю до запізнення на офіційні зустрічі. У різний час його приходу довелося чекати багатьом світовим лідерам, включаючи шановану королеву Великої Британії Єлизавету II. При цьому очікування могло затягнутися як на кілька хвилин, так і до години, що створювало причину для нових обговорень поведінки путіна.

19 липня ситуація змінилася дзеркально: понервувати кремлівського главу в очікуванні змусив президент Туреччини Реджеп Ердоган. путін переминався з ноги на ногу в кімнаті для зустрічі близько хвилини, поки його турецький колега нарешті не вийшов до журналістів.

Судячи з поведінки диктатора, його не надто влаштувала подібні дії Ердогана, хоча він і зустрів його з широкою посмішкою та рукостисканням. Однак невимовна міміка протягом майже хвилини добре показує емоції путіна.

Крім того, як відомо, дипломатичні візити – це ціле зведення писаних та неписаних правил, яких дотримуються політики у всьому світі. Потрібно знати, кого і яким чином можна торкатися, а де свої бажання продемонструвати тісноту особистих стосунків краще притримати.
путін нерідко виявляв “прихильність” до інших світових лідерів, хоча в основному і виявляв підкреслену і холодну дипломатичність. Однак цього разу її вирішив продемонструвати Ердоган, причому у досить незвичний спосіб.

Під час короткого спілкування з представниками одразу кількох делегацій турецький президент виявив вельми власний жест – поклав руку на плече путіна, практично нахилившись над ним, що дозволяє його зріст.

І ніби це нічого не означає – ці два політики вважаються добрими якщо не друзями, то знайомими, проте є й свої нюанси. Зазвичай подібні жести дозволяють собі старші щодо молодших. У тандемі Ердоган – путін старшим з віком є саме кремлівський лідер: йому цього року виповниться 70. А ось Реджеп Ердоган 26 лютого лише відзначив своє 68-річчя.

Втім, це не завадило йому показати своє ставлення до путіна – мовляв, твій час на “троні” вже спливає, знай, хто тут тримає ситуацію під контролем. Чи відреагував путін на подібну фамільярність в особистому спілкуванні, невідомо.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.
ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.


Читайте також:


Залишити коментар: