Ексгарант Порошенко вирішив злити мільярд на “телиць”, журналіст розповів подробиці



Дубинський впевнений, що сільське господарство Петру Порошенку набагато важливіше за інші сфери

- джерело.

З’явилася інформація, що колишній президент України Петро Порошенко планує витратити величезну суму грошей з президентського фонду.

Про це у своєму блозі заявив народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубинський.

За його словами, екс-гарант Петро Порошенко має намір витратити цілий мільярд гривень на “телиць”, пише портал “Політека”.

“Міньйон Порошенко Олексій Гончаренко звернувся до Парламенту із законопроектом, яким пропонує гроші з президентського фонду відправити на фінансування програм по великій рогатій худобі. Вони хочуть відправити на сільгоспдотації. А знаєте, на що спочатку закладено мільярд гривень у президентському фонді, який хоче Порошенко через своїх людей перерозподілити на “телиць”? На освіту і науку…”, — підкреслив парламентарій.

Дубинський впевнений, що сільське господарство Петру Порошенку набагато важливіше, ніж освіта, оскільки в тій сфері працює його бізнес-партнер Юрій Косюк, який “без дотацій дуже погано себе почуває”.

“Минулого року йому дали півтора мільярда, а в цьому хоча б мільярд. Такий гарний хлопець… Зі 100-метрової яхтою за $100 млн. Ну як залишити його без мільярда? Зашквар звичайно, але їм вже пох*й”, — підсумував він у своєму відеоблозі.

дивитись відео до кінця

https://youtu.be/S6Km2aouf9w


Читайте також:


Залишити коментар: