Дитина плакала і просила врятувати тата: в центрі Дніпра чоловік вмирав посеред вулиці на очах у 6-річної дівчинки



7 серпня, близько 9:00, на вулиці Глінки, навпроти ресторану «Джузеппе», чоловікові стало погано – і він втратив свідомість. Перехожі надавали допомогу, викликали патруль поліції і «швидку».

- джерело.

У чоловіка зупинилося серце. Ситуація прийняла несподівані обороти і викликала безліч версій того, що відбувається. Про це повідомляє Корупція Інфо

Історія набула розголосу завдяки посту одного з жителів Дніпра в Facebook. Чоловік написав: «На тлі провалу реформи: є поліцейські, яким можна потиснути руку. Екіпаж ПП спільно з перехожими «качали» хлопця до приїзду «швидкої допомоги», близько 35 хвилин. Після чого допомагали медикам. В результаті спільними зусиллями хлопець почав дихати ». Однак ситуація, на жаль, виявилося настільки райдужною.

У прес-службі патрульної поліції підтвердили, що на лінію «102» надійшов виклик про те, що на вулиці Глінки лежить невідомий чоловік. На місце подій прибули правоохоронці, а потім і «швидка допомога». За словами очевидців, чоловікові, швидше за все, стало погано від спеки. Після приїзду медиків, патрульні допомагали «завести» серце постраждалого, «швидкої допомоги» його передали живим.

Очевидиця подій, яка брала безпосередню участь в реанімації чоловіка, – Юлія Гуринова, розповіла, що чоловік лежав на асфальті біля хімчистки. Перехожі били чоловіка по щоках, обливали водою і підносили нашатирний спирт в надії привести до тями. Ще одна перехожа поклала йому під язик таблетку «Корвалмент», однак це не допомогло. Пізніше виявилося, що чоловіка в хімчистці чекає його 6-річна дочка. Небайдужі подзвонили дружині постраждалого. Вона запевняла, що чоловік абсолютно здоровий і хронічними захворюваннями не страждає. Юлія перевернула потерпілого на спину і разом з іншими перехожими проводила йому штучну вентиляцію легенів і непрямий масаж серця. Дівчинка весь цей час плакала і просила учасників подій врятувати її тата. Через 40 хвилин приїхали поліція і «швидка допомога», а після і реанімаційна.

Ситуацію прокоментував директор обласного центру медицини катастроф Радій Шевченко. Він розповів, що реанімаційні заходи проводили до 55 хвилин. Чоловік пережив клінічну смерть і постреанимационной хвороба. Живого його передали в лікарню швидкої допомоги.

Дружина чоловіка розповіла, що той помер у лікарні. Співробітниці хімчистки повідомили, що чоловіка рятували всією вулицею, байдужих не було. Дочка загиблого забрали в хімчистку, щоб вона не спостерігала за тим, що відбувається. Медиків викликали десятки разів, приїзду «швидкої» чекали близько години. За цей час відчували всі методи, навіть зверталися в сусідню аптеку, в якій, проте, так і не допомогли. Під кінець погано вже було всім, за чоловіка переживала вся вулиця.


Читайте також:


Залишити коментар: