Директор ліцею назвав жінку “затичкою”, а дітей порівняв з товарами: відео скандалу



У Чернівецькій області розгорівся скандал між мешканкою села Михайлівка та директором Глибоцького ліцею. Зокрема, жінка поскаржилася в поліцію на директора навчального закладу за те, що він на зборах назвав всю громаду “затичками”.

- джерело.

Про це пише Molbuk.

З чого виник скандал
Так, інцидент стався 29 серпня. Під час зборів обговорювали питання, що стосуються місцевої школи. Там після реорганізації замість дев’яти класів залишилися тільки чотири початкових.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Як розповіла місцева жителька Домініка Полянська, люди проти того, щоб їхні діти замість школи ходили в ліцей. Також вона звинуватила в закритті старших класів директора ліцею. Щобільше, жінка зазначила, що він порівнював учнів з товаром.

“Він закрив нашу школу. А те приміщення, де навчалися старші класи – вже на щось “помічене”. Воно ж в нормальному стані! А він прийшов до нас нахабно і сказав:” Так і так, ваші діти будуть вчитися в Глибоці”, — розповіла жінка.

Під час розмови директор ліцею Дмитро Глобак назвав Домініку Полянську “затичкою”. Також жінка зажадала вибачень, але так і не отримала.

Керівник навчального закладу пояснив свій вчинок.

“Коли я намагався відповісти на їхні запитання, це обличчя мене перебивала, вигукувала і все коментувала. Мені не давали можливості сформулювати пропозиції і постійно кидали якісь репліки, вигуки, крики, шум. Я сказав цій жінці, що вона поводиться як затичка”, – каже керівник ліцею Дмитро.

Окрім того, у своєму висловлюванні чоловік нічого поганого не бачить. Також він не мав на меті образити жінку, але й не розуміє, чому вона так відреагувала на це.

“Якщо відкрити український словник або Вікіпедію, то воно трактується наступним чином: це пробка, або якась певна кількість речовини, яка заважає надходженню чогось. Я в цьому слові не бачу нічого образливого “, — додав він.

Вкінці Домініка Полянська написала заяву в поліцію, а Дмитро Глобак звинуватив місцевих жителів у підготовленій атаці у свій бік.


Читайте також:


Залишити коментар: