Двоє азербайджанців, ризикуючи життям, врятували сім’ю з палаючого авто під Миколаєвом



Умуд і Сабір Ширінови, які проживають в місті Миколаєві, з палаючого автомобіля врятували маленьку дитину, жінку і чоловіка.

- джерело.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомив Аділь Бабаєв.

За його словами, брати Умуд і Сабір Ширінови поверталися з роботи з готелю-кафе «Інгул», який знаходиться за межею міста Миколаєва, побачивши перевернутий причіп від вантажівки, вони зупинили машину. Чоловіки підійшли до водія вантажного автомобіля і помітили, що в 40-50 метрах від них на узбіччі горить перевернутий автомобіль, а в салоні плаче дитина.

«Коли старший брат Умуд питав у водія вантажівки чому ви стоїте, треба ж надати допомогу – витягнути з палаючої машини дитину та інших пасажирів, той відповів що вже пізно і він не має наміру ризикувати життям. Брати Ширінова не розгубилися … Вони розуміли, що дорога кожна секунда. Вони ризикуючи своїм життям кинулися витягати з палаючого джипа дитину », – пише Аділь Бабаєв.

Чоловіки розбили бокове скло в машині, але це не дало результату. Сабір запропонував зламати багажник і через нього зайти в автомобіль. Коли брати зламали багажник, їм вдалося витягнути дитину, що плаче і слідом за нею, маму. У машині між передніми сидіннями залишився батько. Його практично неможливо було витягнути. В цей час до газового балону дуже швидко наближався вогонь. Всі кричали: «Тікайте! Зараз буде вибух! ».

«Брати Ширінова незважаючи на очевидну небезпеку кинулися через багажник, зламавши сидіння, і витягли батька дитини, який знаходився без свідомості і застряг між сидіннями. Буквально через хвилину вибухнув газовий балон в машині », – розповідає Бабаєв в своєму тексті.

Після порятунку сім’ї приїхали співробітники ГСЧС, швидка допомога і журналісти. Брати Ширінова поїхали слідом за «швидкою» до лікарні. Вони надали матеріальну допомогу у порятунку дитини і по сей день вони надають допомогу постраждалій родині.

«У братів Умуда і Сабіра теж є сім’ї і у кожного двоє дітей. Вони члени Конгресу азербайджанців України в Миколаївській області. Ми всі говоримо: «Спасибі хлопці за здійснений подвиг за мужність і героїзм заради порятунку людських життів!», – зазначає Бабаєв.

Як повідомляли «Новини-N», ввечері в суботу, 19 січня, на об’їзній дорозі під Миколаєвом, біля с. Зайчевское, у вантажівки MAN, який перевозив соняшник, відірвався причіп. Некерований причіп буквально зніс з дороги їхав у зустрічному напрямку кросовер Kia Sorento. «Кіа», злетів у кювет, загорівся. Випадкові свідки аварії визволили з палаючого авто водія і двох пасажирів – самостійно вибратися вони не могли. «Швидка» доставила всіх трьох в лікарню.


Читайте також:


Залишити коментар: