Два дні не з’являвся на службі: На Харківщині біля кладовища знайшли тіло вбитого солдата-контрактника



У суботу вдень, 16 березня, у лісосмузі поблизу цвинтаря в селищі Клугино-Башкирівка Чугуївського району Харківської області виявили тіло померлого чоловіка з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє відділ комунікації місцевої поліції.

- джерело.

Судово-медичний експерт під час огляду виявив на тілі загиблого колото-різані рани шиї та рук, а також синці в області грудної клітини.

Під час проведення розшукових заходів, слідчі встановили особу померлого, яким виявився військовослужбовець 1992 року народження, уродженець Луганської області.

37-річний солдат проходив контрактну службу у одній з військових частин Чугуєва, але з 14 березня не з’являвся за місцем несення служби.

Військовий служив за контрактом у 92-й окремій механізованій бригаді ЗСУ. У бригаді повідомляють, що солдат був відсутній на службі 14-15 березня.

«Солдат був відсутній на службі 14.03.2019-15.03.2019, про що було повідомлено у відповідні установи та були проведені заходи по розшуку», — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що тіло померлого було направлено до моргу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Працівниками Нацполіції вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, яка причетна до вчинення тяжкого злочину.

Зазначимо, у с. Клугино-Башкирівка Харківської області дислокується 92-га окрема механізована бригада.


Читайте також:


Залишити коментар: