Дрyжuнa Лyцeнкa eкcтрeнo вuлeтiлa в Лoндoн до Юри: Aлe нe сaмa, а з 5-ма чoрнuмu вaлiзaмu, в яких знаходяться всі…



Дружина екс-генерального прокурора України і кума олігарха Петра Порошенка Ірина Луценко бігла в Лондон.

- джерело.

Про це стало відомо EJ зі слів прикордонників.

Кума Петра Порошенка з величезними валізами на чартерному рейсі покинула Київ приблизно тиждень тому. Передбачається, що Ірина Луценко могла вивести готівку, які раніше були зняті в банку екс-президента України.

У партії олігарха Петра Порошенка кажуть, що нібито Ірина Луценко перебуває на лікарняному, але на Насправді ж вона знаходиться в Лондоні.

Ірина Луценко , як і Юрій Луценко, є фігурантами відразу декількох кримінальних справ.

Дружина екс-генерального прокурора і її фіктивні фірми часто виступали прокладками для виведення вкрадених в Україні засобів.

Нагадаємо, що Лондон став притулком для нових українських «патріотів», які на крові власного народу прийшли до влади щоб грабувати

У вбитої горем країні, ввергнутой в війну, розколотої країні, нові українські «патріоти» відчували себе героями і господарями життя.

Як тільки змінилася влада, вони як і передбачалося різко ретирувалися в Лондон і як годиться справжнім «патріотам» цілодобово волають про політичні репресії проти опозиції.

У Лондоні ховаються кума Петра Порошенка Валерія Гонтарєва, кум і кума Петра Порошенка Юрій та Ірина Луценко. Найближчий друг Петра Порошенка молдавський олігарх Плахотнюк.

Також зі країни втекли «патріоти» Олександр Грановський і Ігор Кононенко.


Читайте також:


Залишити коментар: