Дoлaр рiзкo рoзвeрнулo: гoйдaлки прoдoвжуються! Бaнки тa oбмiнки знoву змiнили курс



Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 7 травня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 39,3561 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 42,3983 гривень за 1 євро.

- джерело.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Цього тижня на валютному ринку варто очікувати досить спокійну ситуацію, адже головний фактор потенційної знервованості вже усунутий. Мається на увазі ухвалення США пакету допомоги на 61 млрд доларів, з яких понад 9 млрд доларів буде спрямовано на економічну підтримку України. Відтак головне побоювання в недоотриманні макрофінансової допомоги у 2024 році фактично усунуте. А це означає, що гривня зможе утримати своїх позиції.

Хоча ж про валютні «гойдалки» не варто забувати. Фінансові експерти вказують, що варто очікувати ціну на долар в межах коридору 39 – 41 гривні. При чому, перехід від найнижчої до найвищої точки буде досить плавним у виконання Національного банку України.

Сообщение Дoлaр рiзкo рoзвeрнулo: гoйдaлки прoдoвжуються! Бaнки тa oбмiнки знoву змiнили курс появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: