Дівчина з протезом ноги побореться за звання “Міс Італія”



17-річна Кьяра Бьондо (Chiara Bondi) з Тарквіні після серйозної аварії в 2013 році живе з протезом лівої ноги. “Я не можу повернутися в минуле, тому живу сьогоденням і з оптимізмом дивлюся в майбутнє”.

- джерело.

У найближчі дні в Італії пройде довгоочікуваний конкурс краси “Міс Італія”, однак, він буде схожий на всі попередні: в цьому році за звання найкрасивішої міс країни побореться Кьяра Бьондо з Тарквіні, дівчина з протезом лівої ноги.

“Після аварії я зрозуміла, наскільки дороге і прекрасне життя і почала робити дивовижні речі: я піднялася в гори, отримала ліцензію дайвера, грала в волейбольній і баскетбольній команді на інвалідному візку, займалася віндсерфінгом і сноубордингом”, – розповідає в інтерв’ю дівчина.

Кьера сповнена рішучості і більше не бажає витрачати життя даремно, тому що повернутися назад в 6 липня 2013 року вона не може: вона не може змінити маршрут машини, яким він врізався в скутер, на якому вона подорожувала з другом. Але Кьяра може вибрати, яким чином рухатися вперед.

Патриція Мірільяні, організатор Міс Італія, не заперечувала, коли Кьяра запитала її, чи може вона брати участь у відборі. Мірільяні визнає: “Вона красива дівчина, висока, з хорошою фігурою. Ну і що, що у неї протез замість ноги. Недосконалості з фізичної та естетичної точки зору тіла теж можуть бути красивими”.


Читайте також:


Залишити коментар: