Дівчина перетворила сумовитий дизайн будинку в житло мрії – тепер інтер’єром задивляється весь інтернет



Мешканка англійського Ліверпуля привернула увагу користувачів мережі своїм розкішним особняком. Як виявилося, цей стильний будинок був відновлений господарями буквально з руїн.

- джерело.

Ліндсі Гінейн та її хлопець придбали стареньку нерухомість в 2018 році, і вирішили перетворити її в сучасне комфортне житло. Вони повністю змінили сумовитий застарілий дизайн будинку, і тепер його вартість збільшилася в рази. Фотографіями до і після дівчина ділиться в своєму Instagram-акаунті, на який підписані 160 тисяч фоловерів.

Свої ремонтні роботи пара почала зовні і перетворила грубо заштукатурений фасад в будинок з яскраво-білими зовнішніми стінами.


Опинившись всередині, ви помітите сучасні меблі, сантехніку, скляні сходи й оновлений камін. Змінилася й тераса на задньому дворі.

“Раніше ми ніколи не займалися подібним ремонтом, це був наш перший раз, але завдяки нашому баченню, ми знали, що зможемо перетворити його в більш ніж тримісний напівлюкс. Люди дивляться на нього в Instagram і думають, що це будинок за півмільйони фунтів, але це не так, це всього лише 3-кімнатний напівлюкс в Ліверпулі, – розповіла Ліндсі Liverpool Echo. – Це зайвий раз демонструє, на що ви здатні, якщо гарненько подумаєте”.


Читайте також:


Залишити коментар: