Чому жінкам подобаються чоловіки з бородою



Дослідники з Університету Квінсленда в Австралії вирішили з’ясувати, як борода впливає на привабливість чоловіка. Для участі в експерименті вчені запросили понад 8,5 тисяч жінок. Їм показували фотографії бородатих, з щетиною і гладко виголених чоловіків, після чого просили оцінити їх сексуальність.

- джерело.

Експеримент показав, що чоловіків з щетиною або бородою жінки вважали майже на 20% більш привабливими, аніж чоловіків без будь-якої рослинності на обличчі, пише канал 2+2.

Такий результат обумовлений не лише модним трендом, а й внутрішніми відчуттями жінки.

То чому ж дамам подобаються бородані?

Зрілість

Борода додає віку будь-якому чоловікові. А жінки, як правило, шукають зрілого, а значить надійного партнера, навіть якщо самі про це не замислюються.

Міцне здоров’я

Так само, як чоловіки обожнюють красиве жіноче волосся, так і жінки на підсвідомому рівні оцінять доглянуту бороду. Густа борода говорить про високий вміст чоловічих гормонів і самопочуття в цілому, що гарантує здорове потомство й підсвідомо впливає на вибір жінок.

Батьківські якості

Бородані вважаються турботливими батьками, бо зрілість впливає і на оцінку їхніх потенційних батьківських якостей. На думку жінок, дорослий чоловік точно готовий до створення сім’ї, а тому стане для дітей хорошим татом.

Мужність

Поруч з таким брутальним на вигляд чоловіком жінка відчуває себе в безпеці, він притягує її. Вся річ у тому, що борода продовжує асоціюватися з первісною мужністю і силою, які хочуть бачити дами у своєму супутнику життя.

Здатність доглядати

Щоденний догляд за густою бородою займає чимало часу. Жінка припускає: якщо чоловікові не лінь стежити за рослинністю на обличчі, про свою партнерку він піклуватиметься не гірше.


Читайте також:


Залишити коментар: