Чому корисно займатися сексом зранку



Все частіше дослідники стверджують, що секс зранку має багато переваг. Зокрема, він прекрасно може замінити ранкову гімнастику та підняти настрій на весь день.

Перелічені нижче переваги ранкового сексу, звичайно, не слід сприймати як безапеляційні докази “за”, але задуматися про них не шкідливо, пише 24 канал.

- джерело.

1. Ранковий секс може замінити ранкову гімнастику. Під час занять сексом задіяні всі групи м’язів людського організму. Це дозволяє зберегти стрункість не гірше, ніж будь-яка спеціально розроблена програма. До того ж, багато хто з нас нехтує ранковою розминкою.

2. Ранковий секс – це відмінний масаж для всіх внутрішніх органів. Завдяки тому, що секс покращує кровообіг та нормалізує кров’яний тиску, знижується ризик розвитку серцевих захворювань. Дослідження показують, що саме ранковий секс допомагає боротися з мігренню.

3. Жінки, які надають перевагу ранковому сексу, рідше страждають депресією, а чоловіки – менш схильні до стресів.

4. Біоритми виникнення сексуального бажання у чоловіків і жінок повністю збігаються лише двічі на добу – о 8 годині ранку і о 8 годині вечора. У ці години чоловіча і жіноча криві сексуальності досягають одночасного максимуму. Це найкращий час для сексуального контакту.

5. Після ранкового сексу люди протягом дня поводяться спокійніше і будуть більш зосередженими, ніж їхні колеги. Тому ранковий секс хороший не тільки для стосунків, але і для роботи. Окрім того, ранковий секс пробуджує мозкову активність і творчі здібності.


Читайте також:


Залишити коментар: