Чоловік зґвалтував дівчину-провізора в аптеці Харкова



В одній з аптек Харкова 45–річний чоловік зґвалтував дівчину–провізора. Подія сталася ввечері 25 січня. Зловмисник силою затягнув дівчину до підсобного приміщення, зґвалтував та заволодів її мобільним телефоном.

- джерело.

Правоохоронці за “гарячими слідами” протягом двох годин затримали чоловіка, повідомила поліція Харківської області.

Про злочин у Немишлянському районі Харкова на “102” повідомили у п’ятницю ввечері. На розшук зловмисника по тривозі був піднятий весь особовий склад територіального підрозділу поліції.

“Поліцейські встановили, що ввечері невідомий чоловік зайшов до аптеки. Скориставшись відсутністю відвідувачів, він із застосуванням фізичного насильства затягнув дівчину–провізора до підсобного приміщення, наніс тілесні ушкодження, зґвалтував та заволодів її мобільним телефоном, – повідомляє ГУ Нацполіції у Харківській області.

Під час відпрацювання відеозаписів з камер відеоспостереження дільничний інспектор поліції впізнав у ґвалтівнику 45–річного місцевого жителя, раніше судимого за пограбування. Поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця його проживання.

Тепер ґвалтівника судитимуть за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Злочинець може провести у в’язниці наступні вісім років.


Читайте також:


Залишити коментар: