Чоловік в Польщі брутально побив продавчиню в «Жабці», бо та не продала йому цигарки [+ВІДЕО]



Жінка відмовилася продати йому сигарети, тому нападник кинув пивну пляшку і розбив скло дерев’яним піддоном, а потім жорстоко побив 50-річну продавчиню.

- джерело.

Жінку доставили до лікарні. Поліція вже встановила особу злочинця, ним виявився мешканець Радома.

Жорстоке побиття сталося у неділю ввечері, 13 вересня, перед одним із магазинів «Жабка» на вулиці Хробрего (біля вулиці Міла) у Радомі. Поліція затримала одного з нападників, інший досі перебуває на волі.

Як повідомила Юстина Лещинська, прес-секретар штабу муніципальної поліції в Радомі, вся ситуація сталася близько 20:30 год. За попередніми висновками, чоловік заходив, коли магазин закривався, і хотів придбати сигарети. Продавчиня сказала, що не зможе їх продати, бо каса вже закрита. Тоді чоловік почав проявляти агресію та пошкодив вхідні двері магазину. Коли 50-річна власниця вийшла, щоб зупинити чоловіка від подальшої шкоди, на неї напали. Жінку захищав її син та його друг, яким також добряче дісталося. До нападника приєдналися його колеги, які вийшли з автівки.

Жінку з травмами голови доставили до лікарні, тоді як її 19-річний син та його друг не потребували госпіталізації. Одного з нападників поліція ще вчора арештувала, особу іншого правоохоронці вже встановили, тож незабаром він також потрапить в руки правосуддя. Долю злочинців вирішить суд.


Читайте також:


Залишити коментар: