Чоловік посадив 6000 дубів на згадку про кохану. Через 20 років всі зрозуміли, навіщо



У Джанет і Вінстона Хоуз була чудова історія кохання, про яку багато людей можуть тільки мріяти. Вони закохалися один в одного з першого погляду, і їх почуття міцніли з кожною хвилиною. У 1962 році молоді одружилися і оселилися в чарівному фермерському будиночку в англійському селі Віквар, графство Глостершир.

- джерело.

Їх життя складалося чудово: дитина, родючі землі в маєтку. Поки не настав фатальний день.

Пара прожила в шлюбі понад 30 років. Але в один день через серцеву недостатність померла любляча дружина і мати. Їй було всього 50 років. Ні чоловік, ні син не знали, як тепер жити далі. Джанет була всім для них. І всі думки чоловіків поверталися знову і знову до неї.

Але в один день до Вінстона прийшла ідея. І хоча він знав, що ніякі дії не повернуть йому дружину, він вирішив вшанувати її пам’ять незвичайним способом, який залишиться з людьми в століттях.

Улюблений луг дружини став її меморіалом

Перед їхнім будинком був прекрасний луг, який так любила Джанет. Саме тут чоловік вирішив зробити таємний меморіал своїй дружині.

Про його створення сусіди не підозрювали, поки в один прекрасний момент Енді Коллетт не пролетів над ним на своїй повітряній кулі. Він був здивований і вражений. Перед ним відкрився прекрасний і зворушливий вигляд, який розкрив суть задумки Вінстона.

Протягом багатьох років чоловік садив на лузі дуби, доглядав за ними, обрізав, щоб оточити улюблене місце дружини з усіх боків. У центрі він залишив галявину у формі серця, віддаючи данину пам’яті своїй коханій жінці.

Сам Уїнстон так коментує свою ідею: він вважає її чудовим рішенням, яке сподобалося б його дружині. Протягом багатьох років він саджав дуби на її улюбленому лузі.

Навколо нього він зробив живопліт. У центрі залишилася галявина в формі серця, яке вказує на містечко Воттон-Хілл, звідки була родом Джанет. Щовесни він садить на галявині нарциси. У моменти, коли він хоче побути з дружиною, чоловік приходить в центр цього серця і насолоджується тим, що у нього вийшло.

Враження очевидця

Енді Коллет був першим, хто помітив це диво. Він має власну повітряну кулю і часто літає по околицях, спостерігаючи за видами, які відкриваються з висоти.

Коли він побачив серце, чоловік не був знайомий з родиною Вінстона. Але з першого погляду він зрозумів, що це серце говорить про красиву історію кохання, яка стала причиною його появи.

Так, навіть таке велике серце не поверне Джанет до життя. Але сьогодні про нього знають багато людей в світі. А це означає, що пам’ять про цю жінку і їх любов з Внстоном буде жити ще довго. І виходить, що чоловік так подарував своїй дружині безсмертя.


Читайте також:


Залишити коментар: