Чоловік намагався підірвати будинок з малолітніми дітьми



Сьогодні, 25 березня, в Києві чоловік в неадекватному стані намагався підірвати і підпалити приватний будинок, у якому перебували малолітні діти.

- джерело.

Про це Інформатору стало відомо на місці події. За попередньою інформацією, чоловік проживав в одному дворі зі своїм братом і його сім’єю, але в різних будинках. Через зловживання наркотиками зловмисником, між братами часто виникали сварки. Так і цього разу.

Сьогодні, коли вдома були жінка і двоє неповнолітніх дітей брата, чоловік намагався підпалити і підірвати будинок. У момент інциденту господар будинку був на роботі. Його брат, перебуваючи в неадекватному стані, поставив газовий балон до вікна і пальник. На щастя, пожежі і вибуху вдалося уникнути. Коли до місця прибув наряд поліції охорони, то чоловік намагався втекти. Правоохоронцям вдалося його затримати, але, так як чоловік чинив опір, на нього наділи наручники. На щастя, обійшлося без постраждалих. Чи це був акт помсти чи спроба наживи – з’ясує слідство. Деталі інциденту встановлюються.


Читайте також:


Залишити коментар: