Четверо воїнів ЗСУ загинули під обстрілом на Донбасі, ще двох поранено: всі деталі



В зоні бойових дій на сході України 26 березня російські терористи влаштували мінометний обстріл. В результаті загинуло четверо воїнів Збройних сил України, ще двоє зазнали поранень.

Повідомляє - джерело.

Про трагедію першим повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Юрій Бутусов. За його словами, атака окупантів трапилася о 13:45 поблизу селища Шуми на Донечині.

“Після ротації 503-го батальйону морської піхоти російські війська різко посилили активність у цьому районі. Ситуація не може не викликати занепокоєння, саме тут одна з тих точок, де противник постійно проводить обстріл з гаубиць, мінометів і стрілецької зброї. Саме в Шумах російське командування в листопаді 2020-го вимагало провести “інспекцію” української лінії оборони”, – написав Бутусов.

Карта селища Шуми

Журналіст також не відкинув високу ймовірність того, що в районі Шумів може відбутися російська атака для захоплення передових українських позицій.

Він також додав, що ситуація на фронті вимагає негайної реакції верховного головнокомандувача Володимира Зеленського та Верховної Ради.

Зі свого боку журналіст Андрій Цаплієнко у себе на Facebook уточнив, що станом на 16:15 бій тривав.

“На фронті почалося. Четверо загиблих в одному бою. Бій триває”, – написав він.

Юрій Бутусов

На Донбасі идет бой


Читайте також:


Залишити коментар: