Четверо грузинів катували українця через неіснуючий борг (Фото, відео затримання)



Вихідці з Кавказького регіону катували чоловіка, щоб отримати від нього 20 тисяч гривень.

- джерело.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Миколаївській області.

У четвер, 31 січня, чотирьох уродженців Грузії віком від 27-ми до 34-х років затримали спецпризначенці в орендованій квартирі. Там знаходився і потерпілий, якого зловмисники викрали напередодні посеред вулиці, силоміць посадивши в автомобіль, та привезли за вказаною адресою. Чоловіка злочинці били та вимагали віддати 20 тисяч гривень неіснуючого боргу. Також іноземці відібрали у нього наявні гроші та мобільний телефон.

Відомо, що злочинну діяльність іноземців координувала особа, виходець із Кавказького регіону, яка нині знаходиться в Миколаївському СІЗО за вчинення низки квартирних крадіжок у складі злочинної групи та позиціонує себе як “смотрящий” за слідчим ізолятором.

Правоохоронці провели обшуки за місцями мешкання фігурантів, і в транспортних засобах зловмисників. Вже вилучені наркотичні засоби та зброя. За сприяння керівництва СІЗО та Пенітенціарної служби був проведений обшук і в одній з камер ізолятора – у результаті обшуку біли виявлені заборонені предмети – телефони, за якими координатор керував діями своїх знайомих на волі.

Підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 146 КК України “Незаконне позбавлення волі або викрадення людини”, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Після проведення відповідних слідчих дій можлива додаткова кваліфікація.


Читайте також:


Залишити коментар: