“Чекають великі зміни!”: Астролог приголомшила прогнозом на 2020 рік. Торкнеться кількох держав



Астролог Людмила Халанська в контексті астрологічного прогнозу на 2020 рік повідомила про те, що світ чекають великі зміни.

“Можна сказати, що це рік нового відліку, початку нових циклів світової історії”, – сказала вона у блозі OBOZREVATEL.

- джерело.

За її словами, в 2020 році відбудеться знакова астрономічна подія – з’єднання Юпітера і Плутона в Козерозі. Причому, обидві планети будуть ретроградними, тобто їх видимий рух по небу буде зворотним.

“Таке з’єднання тягне за собою істотні політичні і соціальні зміни в світі. Це можуть бути не самі безболісні, але необхідні для подальшого розвитку цивілізації зміни, враховуючи, що на початку року ще одна планета – Сатурн – також потрапить в з’єднання з Плутоном”, – пояснила астролог.

За її прогнозами, в 2020 році очікується “довгий період важливих історичних процесів, які торкнуться відразу кількох держав, а також всесвітніх організацій і об’єднань”.

Нагадаємо, гороскоп України говорить про те, що в найближчі роки не буде ні масових акцій протесту, ані майданів у нашій країні. Про це заявив астролог Влад Росс.

“Після зустрічі в нормандському форматі ніяких протестів і заворушень в Україні не буде. В принципі, майданів у нас не повинно бути до 2022 року. А ось у 2022 році з’явиться можливість обурень і протестів. Це пов’язано з тим, що в будинку влади України перебуватиме Уран, який часто обіцяє зміну влади, перевороти, несподівані ситуації”, – наголосив Влад Росс.


Читайте також:


Залишити коментар: