Блогерка Саша Бо вперше показала нового хлопця: хто він. Фото



Популярна україномовна блогерка Олександра Пустовіт, більш відома як Саша Бо, офіційно розлучилася з чоловіком і підтвердила чутки про роман із колишнім одногрупником, стоматологом Платоном Тарнавським. Знаменита мама двох дітей опублікувала спільний знімок із новим бойфрендом.

- джерело.

Блогерка Саша Бо вперше показала нового хлопця: хто він. Фото

Ніжним фото блогерка-мільйонниця поділилася з фоловерами на власній сторінці в Instagram. Коментатори звернули увагу, що чоловік і жінка схожі одне на одного зовні, зазначивши – це добрий знак.

Раніше Олександра вже підігрівала інтерес аудиторії до її нових стосунків, публікувавши в профілі відео з таємничим чоловіком. Вона сиділа в нього на колінах і ніжно обіймала. Тоді шанувальники змогли розглянути нового коханого Пустовіт лише зі спини.

Саша Бо інтригувала підписників новим романом

Цього разу блогерка вирішила не приховувати обличчя парубка. Вона опублікувала фотографію-портрет, де Тарнавський дбайливо обіймає її за шию та цілує в ніс.

Олександра Пустовіт показала нового хлопця – колишнього одногрупника Платона Тарнавського

Знімок зворушив фанатів Саши. У коментарях вони бажали новій парі кохання та взаєморозуміння. Підписники відзначили й зовнішню схожість закоханих, а це, на думку інтернет-користувачів, може бути гарантією міцних та гармонійних стосунків.

Про Тарнавського відомо небагато. Він не займається блогерством, як колишній чоловік його дівчини Ігор Пустовіт. До речі, саме колишній Саші повідомив пресі, що вона зійшлася зі своїм давнім знайомим, одногрупником Платоном. До того ж вони вже з’являлися на скандальній “голодній тусі блогерів” на честь дня народження Олександра Заліска.

Саша Бо та Платон Тарнавський на скандальній вечірці у День пам'яті жертв Голодомору

Тарнавський закінчив Івано-Франківський медичний університет за спеціальністю “стоматологія”. Нині працює дантистом. Йому 26 років. На Instagram-сторінку Платона підписано близько 1700 людей. Профіль у нього закритий, а кількість публікацій (18) та відсутність фотографії на аватарці говорить про те, що чоловік не дуже зацікавлений у популярності та піарі.

 


Читайте також:


Залишити коментар: