Безсмертний вважає, що Зеленський не зможе обійтися без допомоги Медведчука



Колишній представник України в тристоронньої контактній групі Роман Безсмертний акцентував увагу на тому, що чинний гарант української Конституції Володимир Зеленський, бажаючи припинити війну на Сході, покладає великі надії на співголову політичної сили «Опозиційна платформа -За життя», кума президента Російської Федерації Володимира Путіна Віктора Медведчука.

- джерело.

Природно, опозиціонерам така позиція гаранта тільки на руку. Адже натомість вони можуть вимагати все, що їм заманеться. Так, наприклад, нещодавно соратники Володимира Зеленського зверталися до Романа Безсмертному з вимогою поставити на чолі комітету з Донбасу представників вищевказаної фракції. Однак його такий стан речей категорично не влаштовує.

«Зеленський сказав, що в послугах Медведчука не потребує. Але як я розумію з усього, таки потребує. У мене 9 серпня були депутати з фракції «Слуга народу». Я від них вперше почув, що представник ОТЗЖ, не знаю в силу якихось причин, але повинен очолити комітет. Якщо це так, то Безсмертному тим більше місця в цьому процесі немає. Я Зеленському говорив, що Медведчук уже рятував Стуса, Кучму, військовополонених, тепер він рятувати Донбас і Україну », – коментує ситуацію Роман Безсмертний.


Читайте також:


Залишити коментар: