“Без хабаря свої 2 га землі не отримаєш”: міністр Милованов сказав всю правду про чорні схеми



Міністр сільського господарства Тимофій Милованов чесно сказав, що насправді всім українцям землі не вистарчить

- джерело.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов сказав українцям всю правду про те, як можна отримати свої законні 2 га землі.

Вже через рік в Україні може запрацювати ринок землі. Новий уряд та більшість політиків впевнені у необхідності запровадження ринку землі. У країні вперше з’явився план реформи. Водночас дві третини українців налаштовані проти будь-якої торгівлі чорноземами.

Кому дістанеться українська земля? Як уникнути її розкрадання та не допустити злодійських схем? Чи допоможе реформа запобігти аграрному рейдерству? Про все це йшлося у програмі “Право на владу”.

Міністр сільського господарства Тимофій Милованов сказав всю правду про те, чи може кожен українець отримати свої законні 2 га землі.

Відповідаючи на питання нардепа від “Слуги народу” Дубинського про те, чи придбав міністр свої 2 га землі, Милованов заявив, що без хабаря ніхто отримати землю не може.

“Без хабаря свої 2 г землі не отримаєш”, – заявив міністр.
Він також зазначив, що насправді всім українцям землі не вистарчить.

“Хочу сказати про 2 гектари. Нам з самого початку набрехали у законі. Скільки в Україні громадян? 35 мільйонів українців. Множимо на 2 гектари – 70 га виходить. Скільки взагалі в Україні гектарів? 51 – максимум. Навіть якщо кожному видати по 2 га – нема тих гектарів в Україні”, – заявив міністр.


Читайте також:


Залишити коментар: