Батьки спалили прийомних дітей, коли вони втомилися працювати



Подружжя взяло хворих дітей з дитячого будинку заради грошей, а потім розправилися з ними

- джерело.

В Російській Федерації в Кемеровській області суд поставив крапку в гучній справі подружжя Крайнових. Парочку визнали винними у вбивстві прийомних дітей. Трьох підлітків Євген та Олена Крайнови взяли з корекційного будинку-інтернату зовсім не для того, щоб піклуватися про них.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Подружжя вирішили використовувати дітей з ментальними порушеннями в якості дешевої робочої сили, але коли зрозуміли, що їх план провалився — перейшли до знущань. А після того як Крайновим виплатили належні за опікунство гроші, вони розправилися спочатку з однією, а потім — з другою дитиною.

Так, 43-річний Євген Крайнов і його 42-річна дружина Олена Крайнова проведуть у в’язниці 16 і 15 років відповідно за скоєння вбивства двох прийомних дітей. Чоловік частково визнав вину у скоєному, його дружина – відмовилася визнавати себе винною.

Суд міста Миски Кемеровської області виніс вирок подружній парі – Олені та Євгенію Крайновим, які звинувачуються у вбивстві двох своїх прийомних дітей. Відповідна інформація міститься в повідомленні прес-служби прокуратури зазначеного регіону.

Суд визнав подружжя винними в тому, що вони неналежним чином виконували свої обов’язки по вихованню взятих під опіку неповнолітніх. Крім того, вони визнані винними у катуванні, незаконному позбавленні волі дітей та умисному спричиненні тяжкої шкоди їх здоров’ю, який в результаті привів до смерті неповнолітніх.

За словами офіційного представника слідчого управління СК РФ по Кемеровській області Надії Ананьевої, Крайнови взяли з дитячого будинку-інтернату для відсталих в розумовому розвитку трьох дітей – двох хлопчиків і дівчинку. Рішення взяти під опіку дітей було обумовлено бажанням оформити і отримувати додаткові грошові виплати на їх виховання, повідомляє джерело.

Три роки тому правоохоронцям стало відомо про зникнення 17-річного прийомного підлітка, причому опікуни не заявляли про його зникнення і не повідомляли про те, що трапилося до органів опіки. Результати перевірки показали, що інформація про розшукувану дитину відсутня ще з літа 2015 року.

За фактом зникнення підлітка порушили кримінальну справу, у якій подружжя Крайнових спочатку фігурували в якості свідків. Однак пізніше було встановлено, що саме прийомні батьки забили дитину до смерті. Що ж стосується тіла неповнолітнього, то вбивці прийняли рішення спалити його в надії приховати таким чином скоєний злочин.

Що ж стосується другої дитини, то про її зникнення місцеві співробітники правоохоронних органів дізналися пізніше. За словами Євгена та Олени Крайнових, 16-річний підліток втік від них. Тим не менш, слідчі і криміналісти спростували цей сценарій. В результаті тіло дитини було виявлено в болоті, розташованому поблизу від селища, де проживала сім’я. На тілі також були знайдені сліди того, що смерть підлітка носила насильницький характер.


Читайте також:


Залишити коментар: