Батьки поховали дочку живцем. Вони були переконані, що в неї вселилися злі духи і хотіли врятуватися від неї



Новонароджену дівчинку врятував випадковий перехожий

- джерело.

В індійському містечку Шахджаханпур, штат Уттар-Прадеш, сталося щось жахливе, і в той же час неймовірне.

Чоловік йшов по вулиці неподалік від водойми і почув сильний дитячий крик і плач. Він одразу ж кинувся на допомогу. На пошуки джерела звуку пішло досить багато часу, він не міг зрозуміти, де знаходиться дитина. Не вірячи своїм очам і вухам, чоловік усвідомив, що крик виходить з-під землі.

Він почав копати і виявив тіло маленької дитини, яке дуже сильно замерзло. У цей день температура повітря опустилася до трьох градусів. Чоловік, який знайшов дівчинку, поділився враженнями про подію:

“Це неймовірна жорстокість, в яку важко повірити. Я не уявляю, як батьки чи навіть незнайомі люди могли кинути дитину в такий холод. Крім того, що дитину кинули, її ще й закопали в землю”.

Якщо б небайдужий випадковий перехожий, дитина була би вже мертвою. Зараз дівчинка знаходиться в лікарні. На щастя, її стан стабілізувався, і вона незабаром повністю одужає.

Як виявилося, місцевий тантричний жрець переконав батьків дівчинки, що вона одержима злими духами. Він повідомив, що її присутність просто зіпсує їм життя, тому вони повинні від неї позбутися. Було прийнято рішення – поховати дочку. Сестра матері віднесла дитину до ставка і живцем там її закопала.

Батька дитини, сестру матері і священнослужителя заарештували. Мамі дівчинки вдалося втекти, вона перебуває в розшуку.


Читайте також:


Залишити коментар: