Батько Тетяни Чорновіл загинув у Єгипті за дивних обставин



Тетяна Чорновол, народний депутат VIII скликання, заявила, що її батько Микола Іванович за дивних обставин помер у Єгипті, де відпочивав з її мамою. Чоловікові було 66 років.

- джерело.

Про трагедію в родині Тетяна Чорновол розповіла на своїй сторінці в Facebook.

“Ми так і не знаємо, що сталося. Відпочивав з матір’ю. Плавали в морі, дивилися рибок. Раптом щось сталося. Викинув маску і поплив до берега, мама побачила, що не дихає, але пливе. Мама допомогла… На мілководді встав і відключився”,-написала екс-надеп.

За її словами, на березі люди намагалися надати допомогу її батькові. Дорогою до лікарні серце чоловіка зупинилося, але вже в медзакладі лікарям вдалося його запустити.

Мозок був живий, і з кожним днем йому ставало все краще. Всі думали, що він видужає, але раптово його стан погіршився і він помер.

“Єгипетські лікарі боролися за його життя, але так нам і не пояснили, що сталося, страхова спочатку взагалі нахабно брехала (навіть не хочу про це), потім видали мені результати багатьох аналізів і досліджень, наші лікарі продивилися, що могло викликати таке порушення ритму серця, аж до його зупинки, але нічого не знайшли…” – зазначила Чорновол.



За словами вбитої горем Чорновіл, можливо його вколола отруйна риба крилатка, яка дуже небезпечна, але це точно невідомо. Колишній нардеп також зазначила, що її батько ніколи не хворів, і ні на що не скаржився. Він був дуже сильний і міг підняти вазон з пальмою.

Ховатимуть чоловіка у вівторок, 14 грудня, на кладовищі села Гора о 14:00.

Чорновіл також зазначила, що завжди була “татовою донькою”. Вона розповіла, як батько її завжди зустрічав біля метро, коли вона поверталася пізно додому.


Читайте також:


Залишити коментар: