Батько грав у гольф та випадково вбив свою дитину м’ячем



Трагічний інцидент стався в понеділок в США.

- джерело.

Трагічний інцидент стався в минулий понеділок, 15 липня, в США. Там померла 6-річна дівчинка після того, як в її голову потрапив м’яч для гольфу, інформує Ukr.Media.

За словами поліцейських, 6-річна Арія Хілл сиділа в машині для гольфу на полі, коли її батько вдарив по м’ячу. М’яч відлетів і вдарив дитину в потилицю.

«Дівчинку доставили в місцеву лікарню в критичному стані, а потім на вертольоті її переправили в дитячу лікарню, де вона померла від отриманої травми тієї ж ночі», — розповів лейтенант поліції.

За словами поліцейського, гольф-кар не був ні позаду, ні прямо перед батьком Арії. Машина перебувала між 45 і 90 градусів ліворуч від батька.

За словами дядька загиблої дівчинки, Девіда Сміта, Арія часто грала в гольф зі своїм батьком.

«Вона любила робити це і добре проводила час. Це було одним з занять, яке вони робили разом. Щось по-справжньому важливе для батька і дочки», — сказав чоловік.

Стівен Маретт, головний спеціаліст гольф-курорту, розповів, що, хоча він і раніше бачив, як на полі у людей прилітали м’ячі для гольфу, він ніколи не чув, щоб хто-небудь загинув або навіть отримав серйозні поранення.

«Це абсолютно неймовірно, жахлива трагедія», — додав Маретт.

Поліція розслідує інцидент, але, за словами правоохоронців, смерть Арії, швидше за все, «трагічна випадковість».


Читайте також:


Залишити коментар: