“Багато не треба говорити”: Данілов повідомив, де перебуває більшість захисників “Азовсталі”



Секретар РНБО України Олексій Данілов повідомив, що більшість військових, евакуйованих із маріупольського заводу “Азовсталь”, перебувають на окупованій території Донецької області.

Пише - джерело.

Данілов водночас наголосив, що головне зараз – “не зробити зайвих кроків”, щоб Росія не звинуватила Україну “у зриві тих чи інших речей”.

Про це секретар РНБО розповів у прямому ефірі спільного інформаційного марафону UAразом на українських телеканалах 15 червня.

“У цих процесах бере участь не тільки наша країна, є міжнародні інституції, які допомагають у цьому. Тут головне – не нашкодити. І багато не треба говорити. Будемо чекати, щоб ті домовленості, які є, обов’язково були виконані, і всі хлопці і дівчата, які сьогодні в полоні, які пройшли Маріуполь, обов’язково повернулися живими і здоровими”, – розповів Данілов.

Він зауважив, що неможливо наразі остаточно сказати, скільки саме українських захисників перебувають у Донецькій області.

“Є інформація, що вони перебувають на території Донецької області. Ще раз наголошую: кількість людей – це не 100 і не 200 осіб, це набагато більше. І тому сказати, що всі там перебувають, ми остаточно не можемо. Ми точно можемо сказати, що переважна більшість, може і всі, перебувають на території Донецької області”, – пояснив секретар РНБО.

Нагадаємо, напередодні полк “Азов” попередив про ймовірність появи провокаційних повідомлень та заяв від захисників “Азовсталі”, які зараз перебувають у полоні російських окупантів.


Читайте також:


Залишити коментар: