Андрій Данилко нарешті одружився? Зірка відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену



Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вразив фанатів раптовими кадрами з зіркового весілля. Хто одружився та як відбувалося торжество?
Знаменитий український виконавець Андрій Данилко є творцем пісень, які дарують радість та сміх. Репертуар артиста ідеально пасує до будь-яких свят, адже дарує неймовірний настрій. Тому зовсім не дивно, що Вєрка Сердючка з’являється зазвичай на весіллях та днях народження.

Пише - джерело.

Варто відзначити, що музикант ніколи не ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадрами з торжеств, але за нього це бездоганно роблять фанати, які працюють над розвитком акаунтів, що присвячені його творчості.

Незадовго до війни Андрій Данилко засвітився на весіллі, рівень якого дійсно вражає. Справа в тому, що заміж вийшла знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, і в чоловіки вона обрала досить заможного бізнесмена з Казахстану Алмаза. Пара вирішила не обмежувати себе святом, яке вони влаштували на Мальдівах і продовжували його в Києві.

Але це весілля було набагато дорожчим, адже гостей було море, закуски розкішними, наречена змінила декілька суконь, а відомих артистів було не перелічити. Серед них і опинився Андрій Данилко разом з його партнеркою Інною Білоконь. Як відомо, він відіграв повну програму, що коштувало Іванні великих грошей, але артисту вдалося подарувати і нареченій, і гостям бездоганний настрій.


Читайте також:


Залишити коментар: