Анастасія Волочкова померкла на тлі своєї хатньої робітниці, зовсім зів’яла від пияцтва: “Бухає, як востаннє”



Шанувальники зазначили, що помічниця по будинку виглядає краще за саму Волочкову і знову звинуватили її в непробудному пияцтві
Відома російська балерина та акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, любить радувати велику армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Пише - джерело.

Анастасія Волочкова опублікувала фотографію зі своїм концертним директором та домробітницею, з якою зберігає дуже близькі та теплі стосунки.

Балерина повідомила, що її наставниця тільки-но повернулася після європейського туру і вони зібралися на спільну вечерю. Також зірка у підписі до знімку процитувала слова з казки, тільки ось внесла свої корективи.

“Три дівчини під вікном (мої улюблені)😉 їли пізно ввечері 🤣🥬 Тільки я нічого не їм, тому що Світлана наша повернулася після європейського туру 🙏”, – написала Волочкова.

Численні підписники балерини підкреслили, що домробітниця Лола на тлі двох блондинок виглядає свіжішою та доглянутішою. Деякі жартівливо заявили, що це все тому, що дівчина не п’є, на відміну від Волочкової.


Читайте також:


Залишити коментар: